Strona mobilna

Telefon: 796204711

Wyświetleń: 16

KREDYT na RYCZAŁT 150 TYS na OŚWIADCZENIE ! Cała Polska!

- Kredyt dla FIRMY na RYCZAŁCIE na oświadczenie!
- Nie wymagamy dokumentów finansowych!
- Kwota do 150 tys. dla Twojej firmy!
- Maksymalny okres kredytowania do 120 mies.
- Minimalny staż firmy – 12 mies.
- Dla Klientów z terenu całej Polski – dojeżdżamy na podpisanie umowy!
- Decyzja kredytowa w jeden dzień!
- Wypłata kredytu,następuję w dniu podpisania umowy kredytowej!
- BARDZO WYSOKA SKUTECZNOŚĆ!

Uwaga! Nie obiecuję cudów – nie pomogę w każdej sytuacji i każdemu,ale nawet wtedy będziesz wiedział na czym stoisz.

Sprawdź opinie moich klientów:

Anna Borowiak
tel. 796-204-711
anna.borowiak@kredyty-borowiak.pl
www.kredyty-borowiak.pl

Wyślij zapytanie

Twój adres e-mail
Treść wiadomości
Załączniki (jpg,gif,png,pdf,doc,odt)
Oświadczam, że zapoznałem się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności serwisu. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez bazarynek.pl

Inne ogłoszenia tego użytkownika

KREDYT DLA FIRM – 150 000 PLN BEZ NIEZALEGANIA Z ZUS I US !
Dodane: 2019-09-17 08:24
KREDYT DLA FIRM – 150 000 PLN BEZ NIEZALEGANIA Z ZUS I US ! - kwota kredytu do 150 000 zł – kredyt gotówkowy, - DLA FIRM ZE STAŻEM MIN.4 LATA – NIE WYMAGAMY ZAŚWIADCZEŃ Z ZUS i US! - NIE WERYFIKUJEMY BIKu FIRMOWEGO! - po
  zobacz więcej »

KREDYT DLA FIRM NA OŚWIADCZENIE DO 30 000 PLN BEZ NIEZALEGANIA ZE SKARBÓWKI!
Dodane: 2019-08-06 08:32
KREDYT DLA FIRM NA OŚWIADCZENIE DO 30 000 PLN BEZ NIEZALEGANIA ZE SKARBÓWKI! - kwota do 30 000 zł na OŚWIADCZENIE – kredyt gotówkowy! - minimalny staż firmy 12 miesięcy, - BEZ NIEZALEGANIA ZE SKARBÓWKI !! - powyżej 4

Dodane: 2019-07-16 12:29
KREDYT na RYCZAŁT 150 TYS na OŚWIADCZENIE ! Cała Polska! - Kredyt dla FIRMY na RYCZAŁCIE na oświadczenie! - Nie wymagamy dokumentów finansowych! - Kwota do 150 tys. dla Twojej firmy! - Maksymalny okres kredytowania do 120 mies. - Minima

MASZ NISKI DOCHÓD Z PIT-u i KPiR ?! KREDYT DLA FIRM – 600 000 PLN
Dodane: 2019-06-18 10:56
MASZ NISKI DOCHÓD Z PIT-u i KPiR ?! KREDYT DLA FIRM – 600 000 PLN - Jeżeli prowadzisz firmę,a Twoje dochody z PITu i KPiR nie są wystarczające,aby móc otrzymać kredyt – ZADZWOŃ - POMOŻEMY! - Kredyt FIRMOWY dla os&oac
  zobacz więcej »

NOWOŚĆ !! 150 000 PLN dla FIRM z NISKIM DOCHODEM ! WARTO PRZECZYTAĆ!
Dodane: 2019-06-18 10:53
NOWOŚĆ !! 150 000 PLN dla FIRM z NISKIM DOCHODEM ! WARTO PRZECZYTAĆ! - Masz niski przychód/doch&oacut e;d z PITu? Dla mnie to nie problem! - Strata w firmie lub brak zdolności,nie stanowią problemu! - Pomagam w uzyskaniu finansowania dla
  zobacz więcej »

KREDYT DO 200 000 zł – DLA POLAKÓW PRACUJĄCYCH ZA GRANICĄ!
Dodane: 2019-06-18 10:52
KREDYT DO 200 000 zł – DLA POLAKÓW PRACUJĄCYCH ZA GRANICĄ! - Pracujesz za granicą? Otrzymujesz wynagrodzenie na polskie lub zagraniczne konto ? - Przyznajemy kredyt na kwotę maksymalnie 200 tysięcy złotych i okres spłaty 144 mie
  zobacz więcej »

KREDYTY KONSOLIDACYJNE/GOTÓWKOWE – jedna NISKA rata,zamiast kilku!Cała Polska!
Dodane: 2019-06-18 10:51
KREDYTY KONSOLIDACYJNE/GOTÓ WKOWE – jedna NISKA rata,zamiast kilku!Cała Polska! - Kredyt gotówkowy lub konsolidacyjny na spłatę posiadanych zobowiązań w innych bankach.Również na spłatę chwilówek. - Wysoka kw